Grappig

Zoo de la Fleche Logeer tussen de dieren

U kunt slapen in het domein van een ijsbeer voor slechts 255 per nacht!

Er zijn zo veel mooie plaatsen om te bezoeken in de wereld dat het moeilijk is om het te verkleinen tot waar je het meest wilt bezoeken. Of het nu gaat om de piramides in Egypte, of de enorme jungles van Zuid-Amerika, er is avontuur in alle hoeken van de Aarde te vinden. Als u een van die mensen bent die een passie heeft om te reizen, en een liefde voor dieren, moet u misschien Frankrijk toevoegen aan uw bucket list. Stel je voor of je direct naast een ijsbeer zou kunnen slapen! Als dat lijkt op iets wat je graag wilt doen, Zoo de la Fleche, heeft u een geweldige kans om op u te wachten!

Zoo de la Fleche ligt in de Loire-vallei van Frankrijk.

De dierentuin is geopend in 1946, en heeft nu een zeer unieke feature. U kunt een kamer huren waar u ijsberen, wolven, grizzlyberen en zelfs witte tijgers kunt bekijken!
1

Als u dit hotel wilt bezoeken, moet u nu beginnen met plannen

Het tarief voor een nacht is ruim 255 dollar en ze zijn al in 2018 volgeboekt. Maar voor die prijs krijgt u de volledige vijfsterren hotelervaring, en uiteraard krijg je deze prachtige dieren er bij!
2

Dierentuinen over de hele wereld volgen in de voetstappen van Frankrijk

National Zoo and Aquarium, in Australië, stelt de gasten in staat om een vergelijkbare ervaring te hebben. Als u een bubbelbad wilt hebben met een ijsbeer, of slaap naast een haai, dan is dit de plek voor u! .
3

Zo'n twintig lodges hebben verschillende thema's!

In Jamala Wildlife kunt u dineren met leeuwen of handgevoerde giraffen. Ushaka Lodge is omringd door bomen gevuld met apen.
4

Deze dierentuinen blijken zeer succesvol te zijn.

Door zo veel mogelijk contact te leggen met wilde dieren is het mogelijk om de dierentuinen te laten floreren. Met verhoogde inkomsten kunnen ze de dieren beter verzorgen.

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Share this post on social media

Plaats commentaarOR


Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.